The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

Standart ve hızlı montaj seçenekleri, gömme rezervuar setlerinin farklı şekillerde duvara uygulanabilmesini sağlar. Düşmeye, darbelere ve harcın kuruyup genleşmesine karşı montaj setleri ekstra koruma yaratır. Nem ve terlemeye karşı koruma ise strafor kaplamalar ile sağlanır.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

It is possible to electronic mail the website proprietor to allow them to know you ended up blocked. Be sure to include Whatever you were being carrying out when this website page came up along with the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of the website page.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Vitra gömme rezervuar gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde gömme rezervuar servisi yüksek su faturaları ile karşılaşguyız olasıdır.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu gömme rezervuar değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma sistemlerinde oluşan arızalanmalarda iç gömme rezervuar servisi takım orijinal parça ile değişimi yapılmaktadır.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, 300'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun gömme rezervuar servisi boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the ideal YouTube experience and our newest characteristics. Learn more

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page